Μοιράσου το


Παράγεται από την συνοινοποίηση της βαθυκόκκινης Μανδηλαριάς και της λευκής Μονεμβασιάς. Έχουν επιλεγεί με σχολαστικότητα, από καλοφροντισμένα, χαμηλής απόδοσης (600kg/στρ.) αμπέλια, της Ομάδας Παραγωγών του Οινοποιείου Μωραΐτη. Η συνοινοποίηση των δυο αυτών ποικιλιών αναδεικνύει απόλυτα τα ποιοτική χαρακτηριστικά του μικροκλίματος της Πάρου.



comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ