Πιταράκια Μηλέικα
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Ευριπίδης Ι. Γεώργιος, Μήλος

Υλικά

  • Αλεύρι
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Χλιαρό νερό
  • Λίγο ούζο

Γέμιση:
Σκληρό τυρί Μήλου
Λίγο κεφαλοτύρι
Κρεμμύδι τριμμένο
Δυόσμος

Εκτέλεση

 

  • Κάνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πολύ ψιλό.
  • Το κόβουμε μισοφέγγαρα και βάζουμε μέσα τη γέμιση.
  • Το κλείνουμε με πιρούνι.
  • Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να φουσκώσει.

 

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ