Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
Ορεκτικά
Δυσκολία
3/10
Μήλος
Μοιράσου το
Πιταράκια Μηλέικα
Ευριπίδης Ι. Γεώργιος, Μήλος
Υλικά
Αλεύρι
Λάδι
Αλάτι
Χλιαρό νερό
Λίγο ούζο
Γέμιση:
Σκληρό τυρί Μήλου
Λίγο κεφαλοτύρι
Κρεμμύδι τριμμένο
Δυόσμος
Εκτέλεση
Κάνουμε το φύλλο και το ανοίγουμε πολύ ψιλό.
Το κόβουμε μισοφέγγαρα και βάζουμε μέσα τη γέμιση.
Το κλείνουμε με πιρούνι.
Τηγανίζετε σε ελαιόλαδο μέχρι να φουσκώσει.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus