Αρχή
Aegean Cuisine
Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας
Γίνε μέλος
Δραστηριότητες
Βιβλίο
Γλωσσάρι
Χάρτης
Forum
Είσοδος
Εγγραφή
Επιχειρήσεις
Προϊόντα
Συνταγές
Αρχή
Ορεκτικά
Δυσκολία
3/10
Νάξος
Μοιράσου το
Ομελέτα με Κολοκυθοανθούς και Τυρί
Ιωάννης Παπακωνσταντής
Νάξος
Υλικά
Κολοκυθοανθοί
Ξυνότυρο Νάξου ή τυρί κομός (παραδοσιακό) ορεινής Νάξου
2 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, ρίχνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι, τα αυγά, τους κολοκυθοανθούς, το τυρί, αλάτι, πιπέρι.
Γυρνάμε την ομελέτα να τηγανιστεί κι από την άλλη πλευρά, μόλις ροδίσει είναι έτοιμη και τη σερβίρουμε.
Please enable JavaScript to view the
comments powered by Disqus.
comments powered by
Disqus