Υλικά
- 1 συκωταριά αρνίσια ψιλοκομμένη
- Λίγα έντερα ψιλοκομμένα
- 2 μαρούλια ψιλοκομμένα
- Κρεμμύδι φρέσκο
- Άνηθος ψιλοκομμένος
- Αλάτι – πιπέρι
- Λίγο λάδι
- 1 Φλυτζάνι του καφέ ρύζι
- Αυγολέμονο
- Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και
το κεφαλάκι του αρνιού και λίγο ψαχνό
Εκτέλεση
- Σωτάρουμε τα εντόσθια σε τηγάνι.
- Εάν χρησιμοποιήσουμε κεφαλάκι και ψαχνό, τα μισοβράζουμε πρώτα και κατόπιν προσθέτουμε τα σωταρισμένα εντόσθια.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα μαρούλια, το ρύζι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια και μόλις τελειώσει το βράσιμο, περιχύνουμε το φαγητό με αυγολέμονο.