Κάπαρη
Μοιράσου το

Λίγα Λόγια

Ένα παλιό αρχοντικό σπίτι που ανακαινισαμε με σεβασμό στην αρχιτεκτονική του τόπου, η αγάπη μας για το χωριό μας , οι παριανες γεύσεις που μαζί τους μεγαλώσαμε, συνθέτουν την κεντρική ιδέα του εστιατορίου μας.

Χρησιμοποιούμε αλάτι που μαζεύουμε τα καλοκαίρια από τα ξερονήσια της Νάουσας, κάπαρη από την πλαγιά της λογγοβαρδας, σαλιγκάρια άγρια του νησιού, χταπόδια και σουπιές από τους ψαράδες του χωριού, βότανα και αρωματικά που τα συλλέγουμε το πρωί, τυριά από ντόπιους παραγωγούς.

Φτιάχνουμε συνταγές που πατάνε σταθερά πανω στις δικές μας ντόπιες γεύσεις και τις σερβίρουμε ακολουθώντας τις τάσεις της νέας ελληνικής κουζίνας.

Στην ΚΑΠΑΡΗ θα δοκιμάσετε φρέσκο χταπόδι με κριθαράκι, σαλατουρι φτιαγμένο με καλκάνι και συνταγή του ψαρά παππού μας, σαλιγκάρια με ντομάτα και κρεμμύδια, χοιροβοσκους και κριταμο τουρσί, παραδοσιακή ρεβυθαδα ψημένη στο τσουκαλι κ. α.

Σας προσκαλούμε μέσα από την κουζίνα μας να μυηθειτε στους γευστικούς δρόμους του νησιού μας.

Χάρτης
comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ