Χαλβάς Κουταλιού
Δυσκολία
3/10
Μοιράσου το

Υλικά

  •        1/2 κιλό αλεύρι κοινό
  •        1/4 βούτυρο
  •        3 κούπες νερό

     

Εκτέλεση

 

Ζεσταίνουμε το βούτυρο βάζουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με ξύλινη κουτάλα μέχρι να κοκκινίσει, ρίχνουμε την ζάχαρη αφού την έχουμε λιώσει στο νερό και ψήνουμε το μείγμα μέχρι να πήξει.

Έπειτα με το κουτάλι παίρνουμε από το μείγμα κουταλιά-κουταλιά στολίζουμε μια πιατέλα και στο τέλος ρίχνουμε από πάνω ζάχαρη και γαρύφαλλο κοπανισμένο.

Καλή σας όρεξη!

Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2025 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ