Λίγα Λόγια
Το εστιατόριο Castello House αποτελεί καθαρά οικογενειακή επιχείρηση από το 1975. Η κουζίνα του είναι ελληνική Μεσογειακή με επιρροές από την Διεθνή Κουζίνα με στόχο να καλύψει γευστικά μεγάλη γκάμα κόσμου. Όλα τα υλικά για την παρασκευή των φαγητών είναι παραδοσιακά από το νησί της Ρόδου.
Διαθέτουμε φρέσκα ντόπια κρέατα ψητά και μαγειρευτά, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά της Μεσογείου.
Το δε κρασί όπως και το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείται στις σαλάτες είναι δικής του ντόπιας παραγωγής.
Από Κυριακή έως και Πέμπτη 09:00 - 24:00, Παρασκευή και Σάββατο 08:00-03:00