Πηγή: «Meli Meli», Φυλλάδιο «Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Μελιού και Λοιπών Προϊόντων Κυψέλης»
Γαρίδες με Μέλι
Additional Info
-
Υλικά:
- 15 μεγάλες γαρίδες κομμένες κατά μήκος
- 2 κουτ σουπ. Μέλι
- 3 κουτ. σουπ. Ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ γλυκ. θυμάρι ή μελαθρούμπι
- 20 γραμ.Βούτυρο
- 1 κουτ. σούπας άνηθο
- 1/2 λεμόνι κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
-
Εκτέλεση:
- Ζεσταίνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και τις τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Προσθέτουμε το σκόρδο,τον άνηθο, το θυμάρι, το λεμόνι και το μέλι.
- Ψήνουμε όλα τα υλικά μαζί για 3 λεπτά, και γαρνίρουμε με ρύζι και λαχανικά.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Read 2814 times
Login to post comments