Συνταγή: Δημήτρης Ανδρέου
Πηγή: Περιοδικό “CookBook”, Εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», Τεύχος 09, Μάρτιος 2009
Μαϊντανοσαλάτα
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 150 γρ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 50 γρ. ψίχα από χωριάτικο ψωμί
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 5 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
-
Εκτέλεση:
- Πολτοποιούμε πρώτα τον μαϊντανό στο μπλέντερ, προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε έναν λείο πολτό.
- Τip: Μια κρεμώδης σαλάτα που συνοδεύει όλων των ειδών τα ψωμιά. Προτιμήστε ένα χωριάτικο καρβέλι κομμένο σε φέτες ελαφρώς ψημένες στο γκριλ.
- Χρόνος: Προετοιμασία: 15’
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1549 φορές
Login to post comments