Fistikies
Μοιράσου το

Λίγα Λόγια

Το εστιατόριο Φιστικιές βρίσκεται στο Καμάρι της Θήρας, πολύ κοντά στη μαύρη παραλία, σε ένα ιδιόκτητο κτήμα γεμάτο από Φιστικιές, η καλλιέργεια των οποίων μετράει περισσότερα από 100 χρόνια.

Κατασκευάστηκε το 2018, με πολλή αγάπη και μεράκι, από το Χρήστο Κοσκινά και τη σύζυγό του Άννα Καραμολέγκου.  Οι όμορφοι και λιτοί εσωτερικοί χώροι, οι σκιερές πέργκολες και η ολάνθιστη αυλή, προσφέρουν ένα ευχάριστο, ήρεμο και άνετο περιβάλλον, από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ.

Ο σεφ και ιδιοκτήτης Χρήστος Κοσκινάς, έχοντας αποκτήσει πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης, δημιούργησε τις «Φιστικιές» αντλώντας έμπνευση κυρίως από την Μεσογειακή κουζίνα. Η φιλοσοφία του εστιατορίου, βασίζεται στο πάντρεμα της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης με τις νοστιμιές της Μεσογείου. Οικείες αλλά ταυτόχρονα νέες γεύσεις, επιδιώκουν να σας ταξιδέψουν και να σας  συγκινήσουν.

Η κουζίνα του Χρήστου Κοσκινά και της ομάδας του, χαρακτηρίζεται από την επιλογή άριστων πρώτων υλών, με σεβασμό στην εποχικότητα των προϊόντων. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο του εστιατορίου είναι δικής του παραγωγής, καθώς γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Δολιανά Αρκαδίας.


Η λίστα κρασιών του εστιατορίου περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από κρασιά του Θηραϊκού αμπελώνα, καθώς και ετικέτες επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών.


Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του χώρου, η διακριτική εξυπηρέτηση και η καλή διάθεση είναι οι σταθερές αξίες της φιλοξενίας μας.

Για εμάς το φαγητό δεν είναι μόνο γεύση, είναι συναίσθημα!

comments powered by Disqus
Επιμελητήριο Κυκλάδων Επιμελητήριο Δωδεκανήσου
Copyright © 2024 Aegean Cuisine.
Βρείτε μας και εδώ