Χανουμάκι (Μελιτζάνα με Χοιρινό στο Φούρνο)
Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος
Σκοτυροκολοκύθα (Τηγανητά Κολοκυθάκια με Σκοτύρι)
Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος
Ψητό στη Χόβολη (Αγριοκάτσικο)
Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος
Γεμιστό Κατσικάκι
Συνταγή: Δημήτρης Μαυρίκος, Εστιατόριο «Μαυρίκος»
Πηγή: Περιοδικό «Αθηνόραμα Fooding», Τεύχος 14, Άνοιξη 2010
Τάρτα «Μελιτίνι»
Συνταγή: Κωνσταντίνα Φάκλαρη, Εστιατόριο «Σελήνη»
Πηγή: Περιοδικό «Αθηνόραμα Fooding», Τεύχος 14, Άνοιξη 2010
Σούπα με Ρεβίθια, Πατάτες και Σπανάκι
Άρθρο: Ευτύχης Μπλέτσας, www.bletsas.gr
Πηγή: Περιοδικό «TheWinePlusMagazine», Τεύχος 34, Φεβρουάριος 2010, www.wineplus.gr
Μαριναρισμένο Λαβράκι
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Πηγή: Περιοδικό «Gourmet», Εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», Τεύχος 77, 2 Μαΐου 2010
Τσιπούρα Φρικασέ
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Πηγή: Περιοδικό «Gourmet», Εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», Τεύχος 77, 2 Μαΐου 2010
Ταρτάκια με Καπνιστό Σολομό και Τυρί Κρέμα
Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007