Τελευταία Νέα
Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:38

Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.

Η κλασική αγελαδινή πολυβραβευμένη γραβιέρα Π.Ο.Π., μετά την 5ετή ωρίμανση με μεστή, βουτυράτη υφή και εμφάνιση παρμεζάνας. Η γεύση της είναι βαθειά, δυνατή και θυμίζει έντονα παρμεζάνα, με μια ιδέα από ροκφόρ στην επίγευση. Ένα τυρί που θα δώσει χαρακτήρα τριμμένο σε απλά, λευκά ζυμαρικά με βούτυρο, ενώ σκέτο θα συνδυαστεί με ξερά σύκα, μέλι με τρούφα, μαρμελάδες για τυριά και επιδόρπια γλυκά κρασιά.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:37

Ξινοτύρι

Πικάντικο τυράκι με φρέσκο, μυρωδάτο μαυροσούσαμο, από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα. Ιδανικός μεζές του τσίπουρου ή της ρακής ή ως πρωινό με φρούτα ή μέλι ή σε φρέσκιες σαλάτες και σε διάφορα πιτάκια γλυκά ή αλμυρά.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:36

Βούτυρο

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:35

Γιαούρτι

Απαλό, βελούδινο γιαούρτι (Αγελάδος, Πρόβειο, Κατσικίσιο) από αιγοπρόβατα της ορεινής Νάξου.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 11:34

Γάλα Κουφόπουλος

Φρέσκο, αγνό γάλα (Πλήρες, Light, Κατσικίσιο) από αίγες του νησιού μας ελεύθερης βοσκής.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:47

Μελίνια

Με αμύγδαλα και μέλι.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:47

Καρπουζόπιτα

Η ψίχα του καρπουζιού, ψημένη με μέλι, σουσάμι, κανέλα, αλεύρι και λάδι.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:45

Πιταράκια

Με Μηλέικο λαδοτύρι.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:44

Λαζάνια

Χειροποίητα ζυμαρικά με φρέσκο γάλα.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:43

Βουτήματα

…και όχι μόνο.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 7 από 39