Τελευταία Νέα
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:38

Μύδια Μαρινάτα σε Ηλιέλαιο

Τα μύδια, ως τα δημοφιλεστέρα  όστρακα, έχουν πολλές και διαφορετικές συνταγές για την κατανάλωσή τους. Εμείς αποφασίσαμε να τα κάνουμε μαρινάτα και η συνταγή μας πέτυχε. Καθαρίζουμε τα φρέσκα μύδια, τα αχνίζουμε, τα παστώνουμε και τέλος τα μαρινάρουμε με τα μπαχαρικά και το μπαλσάμικο. Η σπεσιαλιτέ μας είναι έτοιμη.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:38

Κολιός Φιλέτο σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:37

Γαύρος Φιλέτο/Μαρινάτος σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:37

Αντζούγια Φιλέτο σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:36

Λακέρδα Πολίτικη σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:36

Νυχάκι σε Άλμη

Το νυχάκι, όπως και οι χοχλιοί, είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:35

Πεταλίδα σε Άλμη

Οι πεταλίδες ανήκουν στην οικογένεια των οστρακοειδών. Είναι πιο γνωστές από τα παραπάνω προϊόντα μιας και όλοι λίγο πολύ όταν πάνε για μπάνιο ψάχνουν πάντα πεταλίδες στα βράχια, για μια γρήγορη γεύση θαλασσινού μεζέ. Η επεξεργασία και συσκευασία είναι ίδια για όλα τα οστρακοειδή, μιας και είναι ο παλιός πατροπαράδοτος τρόπος. Καθαρίζουμε τα όστρακα, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη. Ετοιμάστε το ούζο σας.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:34

Πορφύρα σε Άλμη

Η πορφύρα, όπως και οι χοχλιοί, είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:34

Χοχλιός σε Άλμη

Οι χοχλιοί είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη. Ένας από τους εκλεκτούς μεζέδες των μερακλήδων.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:32

Φούσκα σε Άλμη

Αξιόπιστα καΐκια από επαγγελματίες ψαράδες  μας προμηθεύουν με φρέσκες φούσκες. Μετά την παραλαβή της πρώτης ύλης, την καθαρίζουμε προσεκτικά, την παστώνουμε και όταν είναι έτοιμη την συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα μέσα σε άλμη. Το έδεσμά μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 3 από 39