Τελευταία Νέα
Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:47

Tsimas Seafood Delicatessen

Θυμάμαι τον παππού πάντα να φωνάζει μέσα στο καΐκι «τσίμα τσίμα τα φέραμε τα πράγματα», εξ’ ου και το όνομα της επιχείρησης μου «Το Καΐκι του Τσίμα». Εκεί  μεγάλωσα στο καΐκι, εκεί αγάπησα την θάλασσα, εκεί έμαθα τα πάντα για τα ψάρια, το ψάρεμα και το πάστωμα τους. Το καΐκι ήταν για μένα το σχολείο.

Θέλοντας να μοιραστώ με τον κόσμο όλα όσα έμαθα  άνοιξα  ένα ιχθυοπωλείο. Με την ποιότητα και την φρεσκάδα των  ψαριών και των οστρακοειδών μας κερδίσαμε την εμπιστοσύνη των πελατών. Η διαχρονική προτίμησή τους για τα προϊόντα μας μου έδωσε την ιδέα να ανοίξω το μικρό εργοστάσιο, Το Καΐκι του Τσίμα.

Το μικρό μας εργοστάσιο είναι κέντρο αποστολής, μεταποίησης, επεξεργασίας, εμπορίας και αποθήκευσης νωπών και κατεψυγμένων θαλασσινών. Επιλέγουμε διαλέγουμε και συσκευάζουμε προϊόντα με υπευθυνότητα και σεβασμό στην ελληνική φύση και στο περιβάλλον, δημιουργώντας εξειδικευμένα θαλασσινά προϊόντα delicatessen.

Η επιχείρηση μας έχει λάβει από τον ΕΦΕΤ δυο κωδικούς για την επεξεργασίας των νωπών και των κατεψυγμένων προϊόντων. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται  κατάλληλα σε υγειονομικές συσκευασίες. Έχουμε  πιστοποιηθεί με ISO 22000 και HACCP.

Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε εμπιστοσύνη, προτίμηση και αγάπη προσφέροντας στο πιάτο των κατοίκων όλης της γης με δημιουργική έμπνευση την ποιότητα, τα αρώματα, τις γεύσεις των προϊόντων της ελληνικής φύσης. Η κάθε μία ξεχωριστή γεύση να γίνεται ένα γευστικό ταξίδι.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:45

Παραδοσιακό Αυγοτάραχο

Αυτό είναι το μεγάλο μας μυστικό. Η τελεία συνταγή του φημισμένου αυγοτάραχου που παράγουμε με κερί ή και χωρίς αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε χωρίς πολλά λόγια.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:44

Αχινοσαλάτα

Με την παραλαβή των αχινών, τους ανοίγουμε με ειδικά εργαλεία, τους ξεπλένουμε πολύ καλά με θαλασσινό νερό για να βγάλουμε την άμμο και αφαιρούμε προσεκτικά τα αυγά. Τα τοποθετούμε σε βάζα με αποστειρωμένη θάλασσα και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:44

Σαρδέλα Φιλέτο σε Ηλιέλαιο

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:42

Πίνα σε Άλμη

Αξιόπιστα καΐκια από επαγγελματίες ψαράδες  μας προμηθεύουν με φρέσκες πίνες. Μετά την παραλαβή της πρώτης ύλης, την καθαρίζουμε προσεκτικά, την παστώνουμε και όταν είναι έτοιμη την συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα μέσα σε άλμη. Το έδεσμά μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:42

Παραδοσιακό Γαριδάκι Σύμης Ακέφαλο

Το νοστιμότατο γαριδάκι με προέλευση από τις καθαρές θάλασσες της Σύμης προτιμάτε παντού και πάντοτε. Το φρέσκο γαριδάκι μεταφέρεται απευθείας από τη θάλασσα στο συσκευαστήριο μας, αποκεφαλίζεται, ξεπλένεται και το καταψύχουμε σε κατάψυξη σοκ στους -40 c βαθμούς ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί  για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:41

Σολωμός Carpaccio

Ο σολωμός carpaccio είναι ένα προϊόν delicatessen, το οποίο μαρινάρεται με διάφορα μπαχαρικά και βότκα. Όταν είναι έτοιμος για κατανάλωση τότε τον φιλετάρουμε σε πολύ λεπτές φέτες, εξ’ ου και η ονομασία του carpaccio.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:40

Χταπόδι Carpaccio

Το χταπόδι carpaccio, ένα εξεζητημένο  προϊόν, αρχικά αχνίζεται  και στην συνεχεία  μαρινάρεται με διάφορα μπαχαρικά. Τελειοποιείται μέσα σε μια ωραία σάλτσα από ξύδι, λεμόνι, αλάτι και μυρωδικά. Φιλετάρουμε σε πολύ λεπτές φέτες και απολαμβάνουμε. Τόσο απλά!

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:40

Παραδοσιακή Σαλάτα Χταπόδι

Η παραδοσιακή  σαλάτα χταπόδι έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στο τραπέζι των φανταστικών γεύσεων. Τα συστατικά της αχνίζονται μαζί, μετά μπαχαρικά και τέλος συσκευάζονται μέσα σε μια μυρωδάτη άλμη με ηλιέλαιο.

Παρασκευή, 23 Δεκέμβριος 2011 10:39

Σαλάτα Θαλασσινών σε Ηλιέλαιο

Η σαλάτα θαλασσινών έχει φοβερή κατανάλωση, καθώς την προτιμούν είτε μέσα σε ζυμαρικά, σε ριζότο, είτε μόνη της. Τα συστατικά της αχνίζονται, μπαίνουν σε άλμη για 2 μέρες, ξεπλένονται με καθαρό θαλασσινό νερό και συσκευάζονται μέσα σε καινούργια άλμη με ηλιέλαιο.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 2 από 39