Τελευταία Νέα

Οι προδιαγραφές της Βιολογικής Μελισσοκομίας από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Η καταγωγή των μελισσών, η θέση του μελισσοκομείου, η διατροφή, η αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών, τα υλικά και ο εξοπλισμός, το κερί και οι μελισσοκομικές πρακτικές.

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 06:32

Κρίση και Εστίαση, Η Νέα Πραγματικότητα

Ανώμαλη προσγείωση είναι για τα εστιατόρια της Ελλάδας η κρίση, η οποία τα έχει πλήξει ιδιαίτερα σκληρά. Πρόκειται για έναν κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται πολλοί ετεροεπαγγελματίες, οι οποίοι απεδείχθησαν εντελώς απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν την αιφνίδια πτώση πελατείας των καταστημάτων τους. Το πρόβλημα αφορά ιδιαίτερα τα «εστιατόρια» και όχι τόσο τις «ταβέρνες» που παραδοσιακά αποτελούν μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, με χαμηλό κόστος λειτουργίας.