Τελευταία Νέα
Κηπευτικά - Φρούτα

Κηπευτικά - Φρούτα (11)

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:42 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Με αλάτι, ψημένη στον ήλιο.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:41 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Η ψίχα της ντομάτας αποφλοιωμένη και σουρωμένη, ψημένη στον ήλιο με αλάτι.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:40 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Τα φύλλα της κάππαρης σε άλμη με ξύδι.

Τετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 10:39 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Ο καρπός της κάππαρης σε άλμη.

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011 10:00 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Έχει ως κύρια συστατικά τη λιαστή ντομάτα, ελαιόλαδο, ξύδι, χυμό σταφυλιού και τη ρίγανη. Χωρίς συντηρητικά. Παράγεται από την Ιωσηφίνα Δελατόλα, Τήνος, Κυκλάδες.

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011 09:59 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Έχει ως κύρια συστατικά την αγκινάρα, λάδι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Χωρίς συντηρητικά. Παράγεται από την Ιωσηφίνα Δελατόλα, Τήνος, Κυκλάδες.

Δευτέρα, 14 Νοέμβριος 2011 09:58 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Έχουν ως κύρια συστατικά τις αγκινάρες, λάδι, ξύδι, αλάτι, πιπέρι και λεμόνι. Χωρίς συντηρητικά. Παράγονται από την Ιωσηφίνα Δελατόλα, Τήνος, Κυκλάδες.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 10:28 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Φάβα αποξηραμένη

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 10:08 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Το Γλυκό Τοματάκι είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλύκισμα που μπορεί να συνοδεύσει τον ελληνικό καφέ, το γιαούρτι, αλλά και να κλείσει ένα ωραίο γεύμα.

Τρίτη, 08 Νοέμβριος 2011 10:05 Γράφτηκε από Νίκος Βαμβακάρης

Το Λιαστό Τοματάκι είναι ένα ξεχωριστό ορεκτικό ή ένας ιδανικός μεζές για ούζο ή τσίπουρο, μπορεί όμως να αποτελέσει το δικό σας μυστικό γεύσης για πρωτότυπες σάλτσες και ποικίλες άλλες συνταγές.