Γλυκά (26)
Παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου χωρίς ζάχαρη. Παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται μόνο στο νησί της Ρόδου από Μέλι και σουσάμι και προσφέρεται στους γάμους και στις Βαφτίσεις. Το Μελεκούνι είναι ένα υγιεινό γλύκισμα χωρίς ζάχαρη.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Το λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Με αμύγδαλα και μέλι.
Η ψίχα του καρπουζιού, ψημένη με μέλι, σουσάμι, κανέλα, αλεύρι και λάδι.
Παραδοσιακό γλυκό του κουταλιού (του γάμου), με κολοκύθα, μέλι και αμύγδαλα.