Τελευταία Νέα

Φέτος η περιοχή των Κυκλάδων, λόγω της οργανωμένης παρουσίας του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, έχει επιλεγεί ως τιμώμενη περιοχή του εορταστικού φεστιβάλ γευστικού πολιτισμού «Ελλάδα - Γιορτή - Γεύσεις, Χριστούγεννα 2013», στο οποίο συμμετέχουν παραγωγοί ποιοτικών ελληνικών προϊόντων διατροφής από όλη την Ελλάδα με έμφαση στα τυποποιημένα τοπικά παραγόμενα προϊόντα, τόσο για να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, όσο και να τα διαθέσουν προς πώληση στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Palace (Αθήνα) από τις 29 Νοεμβρίου έως και την 1ηΔεκεμβρίου 2013.

 

Γύρισε σελίδα στο μέλλον…

…η «Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου». Περίπου 100 αγρότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ και παραβρέθηκαν στην ιδρυτική συνέλευση του «Αγροτικού Συνεταιρισμού Πάρου» που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της την Τετάρτη 18 Απριλίου 2012.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων σας προσκαλούν την Πέμπτη16 Φεβρουαρίου, στην Αθήνα, στο Ξενοδοχείο Ledra Marriot, στις 16.00 το απόγευμα, στην εκδήλωση

«Τοματοπολτός Σαντορίνης: Ο Κόκκινος Πρεσβευτής»

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Συνεδρίου IMIC 2012 «Τουρισμός και γαστρονομία στο προσκήνιο» (15-16 Φεβρουαρίου, Ξενοδοχείο Ledra Marriot), είναι ανοικτή για το κοινό και έχει ως στόχο να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες, τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα της χρήσης του τοματοπολτού Σαντορίνης στην οικιακή μαγειρική και στην εστίαση.

Μια … “φρέσκια” έκπληξη στην εκδήλωση, θα είναι η παρουσίαση και η δοκιμή του νέου προϊόντος της Santo «Τοματοπολτός Σαντορίνης ΑΠΛΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ».

Οι προδιαγραφές της Βιολογικής Μελισσοκομίας από τον Οργανισμό Ελέγχου & Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ. Η καταγωγή των μελισσών, η θέση του μελισσοκομείου, η διατροφή, η αντιμετώπιση των εχθρών και των ασθενειών, τα υλικά και ο εξοπλισμός, το κερί και οι μελισσοκομικές πρακτικές.

Παρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 06:32

Κρίση και Εστίαση, Η Νέα Πραγματικότητα

Ανώμαλη προσγείωση είναι για τα εστιατόρια της Ελλάδας η κρίση, η οποία τα έχει πλήξει ιδιαίτερα σκληρά. Πρόκειται για έναν κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται πολλοί ετεροεπαγγελματίες, οι οποίοι απεδείχθησαν εντελώς απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν την αιφνίδια πτώση πελατείας των καταστημάτων τους. Το πρόβλημα αφορά ιδιαίτερα τα «εστιατόρια» και όχι τόσο τις «ταβέρνες» που παραδοσιακά αποτελούν μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, με χαμηλό κόστος λειτουργίας.

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 2