Λουκούμια με Μέλι, Φιστίκι Αιγίνης & Ινδοκάρυδο
Written by Νίκος ΒαμβακάρηςΤο λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Λουκούμια με Μέλι, Φράουλα & Ινδοκάρυδο
Written by Νίκος ΒαμβακάρηςΤο λουκούμι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής παράδοσης. Για πολλά χρόνια το μικρό αυτό γλύκισμα με το ιδιαίτερο άρωμα ήταν το κέρασμα της νοικοκυράς στους επισκέπτες του σπιτικού της. Παράγεται σύμφωνα με την παραδοσιακή συνταγή, από φυσικά, αγνά υλικά σε πολλές γεύσεις ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και του πιο δύσκολου ουρανίσκου.
Ελληνικό μέλι από έλατο σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο.
Μέλι από Πεύκα Ρόδου σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο.
Θυμαρίσιο Μέλι από την Κάλυμνο σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο.
Ελληνικό Μέλι από Άνθη Πορτοκαλιάς σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο.
Μέλι Ρόδου από Ερείκη σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο.
Μέλι με θυμάρι και βότανα σε μεταλλικό δοχείο και γυάλινο βάζο. Εξαιρετικό μέλι από τα νησιά της Δωδεκανήσου με θυμάρι και βότανα. Οι μέλισσες έχουν συλλέξει νέκταρ από θυμάρια και από άλλες ανθοφορίες φτιάχνοντας μέλι με υπέροχη γεύση και αρώματα.
Μέλι Αμφορέας με Θυμάρι & Ξηρούς Καρπούς
Written by Νίκος ΒαμβακάρηςΜέλι ανθέων με θυμάρι και ξηρούς καρπούς σε αμφορέα. Ιδανική λύση για δώρο – σουβενίρ.
Μέλι με θυμάρι και λουλούδια σε αμφορέα. Ιδανική λύση για δώρο – σουβενίρ.