Επιχειρήσεις

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Friday, 23 December 2011 10:36

Νυχάκι σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Το νυχάκι, όπως και οι χοχλιοί, είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη.

Friday, 23 December 2011 10:35

Πεταλίδα σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Οι πεταλίδες ανήκουν στην οικογένεια των οστρακοειδών. Είναι πιο γνωστές από τα παραπάνω προϊόντα μιας και όλοι λίγο πολύ όταν πάνε για μπάνιο ψάχνουν πάντα πεταλίδες στα βράχια, για μια γρήγορη γεύση θαλασσινού μεζέ. Η επεξεργασία και συσκευασία είναι ίδια για όλα τα οστρακοειδή, μιας και είναι ο παλιός πατροπαράδοτος τρόπος. Καθαρίζουμε τα όστρακα, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη. Ετοιμάστε το ούζο σας.

Friday, 23 December 2011 10:34

Πορφύρα σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Η πορφύρα, όπως και οι χοχλιοί, είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη.

Friday, 23 December 2011 10:34

Χοχλιός σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Οι χοχλιοί είναι όστρακα άγνωστα σε πολύ κόσμο. Μόνο αυτοί που ασχολούνται με την θάλασσα έχουν γνώση αυτών των εξαιρετικών μεζέδων. Τα όστρακα έρχονται στο εργαστήριο μας. Τα βγάζουμε από το κέλυφος τους, τα αχνίζουμε με ατμό, τα παστώνουμε με θαλασσινό αλάτι, στην συνεχεία τα ξαλμυρίζουμε και τέλος τα συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βαζάκια μέσα σε άλμη. Ένας από τους εκλεκτούς μεζέδες των μερακλήδων.

Friday, 23 December 2011 10:32

Φούσκα σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Αξιόπιστα καΐκια από επαγγελματίες ψαράδες  μας προμηθεύουν με φρέσκες φούσκες. Μετά την παραλαβή της πρώτης ύλης, την καθαρίζουμε προσεκτικά, την παστώνουμε και όταν είναι έτοιμη την συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα μέσα σε άλμη. Το έδεσμά μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Wednesday, 21 December 2011 12:48

Μελεκούνι

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Παραδοσιακό γλυκό της Ρόδου χωρίς ζάχαρη. Παραδοσιακό γλυκό που φτιάχνεται μόνο στο νησί της Ρόδου από Μέλι και σουσάμι και προσφέρεται στους γάμους και στις Βαφτίσεις. Το Μελεκούνι είναι ένα υγιεινό γλύκισμα χωρίς ζάχαρη.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 5 of 70