Επιχειρήσεις

Αυτό είναι το μεγάλο μας μυστικό. Η τελεία συνταγή του φημισμένου αυγοτάραχου που παράγουμε με κερί ή και χωρίς αυτό. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε χωρίς πολλά λόγια.

Friday, 23 December 2011 10:44

Αχινοσαλάτα

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Με την παραλαβή των αχινών, τους ανοίγουμε με ειδικά εργαλεία, τους ξεπλένουμε πολύ καλά με θαλασσινό νερό για να βγάλουμε την άμμο και αφαιρούμε προσεκτικά τα αυγά. Τα τοποθετούμε σε βάζα με αποστειρωμένη θάλασσα και είναι έτοιμα για κατανάλωση.

Το μυστικό  στα αλίπαστα είναι  ο σωστός τρόπος παστώματος  και οι σωστές δοσολογίες στο αλάτι. Έτσι όταν παραλαμβάνουμε την πρώτη υλη της λακέρδας, της σαρδέλας, του γαύρου, της αντζούγιας, του κολιού, αρχικά τα παστώνουμε, στη συνεχεία τα φλιτάρουμε και τέλος τα συσκευάζουμε. Τα προϊόντα μας είναι έτοιμα για διανομή και οι εκλεκτοί πελάτες μας είναι σε μια ευχάριστη αναμονή για την κατανάλωσή τους.

Friday, 23 December 2011 10:42

Πίνα σε Άλμη

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Αξιόπιστα καΐκια από επαγγελματίες ψαράδες  μας προμηθεύουν με φρέσκες πίνες. Μετά την παραλαβή της πρώτης ύλης, την καθαρίζουμε προσεκτικά, την παστώνουμε και όταν είναι έτοιμη την συσκευάζουμε σε αποστειρωμένα βάζα μέσα σε άλμη. Το έδεσμά μας είναι έτοιμο για κατανάλωση.

Το νοστιμότατο γαριδάκι με προέλευση από τις καθαρές θάλασσες της Σύμης προτιμάτε παντού και πάντοτε. Το φρέσκο γαριδάκι μεταφέρεται απευθείας από τη θάλασσα στο συσκευαστήριο μας, αποκεφαλίζεται, ξεπλένεται και το καταψύχουμε σε κατάψυξη σοκ στους -40 c βαθμούς ώστε να μπορέσει να διατηρηθεί  για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Friday, 23 December 2011 10:41

Σολωμός Carpaccio

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Ο σολωμός carpaccio είναι ένα προϊόν delicatessen, το οποίο μαρινάρεται με διάφορα μπαχαρικά και βότκα. Όταν είναι έτοιμος για κατανάλωση τότε τον φιλετάρουμε σε πολύ λεπτές φέτες, εξ’ ου και η ονομασία του carpaccio.

Friday, 23 December 2011 10:40

Χταπόδι Carpaccio

Written by Νίκος Βαμβακάρης

Το χταπόδι carpaccio, ένα εξεζητημένο  προϊόν, αρχικά αχνίζεται  και στην συνεχεία  μαρινάρεται με διάφορα μπαχαρικά. Τελειοποιείται μέσα σε μια ωραία σάλτσα από ξύδι, λεμόνι, αλάτι και μυρωδικά. Φιλετάρουμε σε πολύ λεπτές φέτες και απολαμβάνουμε. Τόσο απλά!

Η παραδοσιακή  σαλάτα χταπόδι έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στο τραπέζι των φανταστικών γεύσεων. Τα συστατικά της αχνίζονται μαζί, μετά μπαχαρικά και τέλος συσκευάζονται μέσα σε μια μυρωδάτη άλμη με ηλιέλαιο.

Η σαλάτα θαλασσινών έχει φοβερή κατανάλωση, καθώς την προτιμούν είτε μέσα σε ζυμαρικά, σε ριζότο, είτε μόνη της. Τα συστατικά της αχνίζονται, μπαίνουν σε άλμη για 2 μέρες, ξεπλένονται με καθαρό θαλασσινό νερό και συσκευάζονται μέσα σε καινούργια άλμη με ηλιέλαιο.

<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>
Page 4 of 70