Το Βιβλίο

Rate this item
(4 votes)

 

Στοιχεία βιβλίου: Η Κουζίνα του Αιγαίου
Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Συγγραφέας: Νταϊάνα Κόχυλα
Φωτογραφίες: Βασίλης Στενός Food
Styling: Dawn Brown
Eκτέλεση Συνταγών: Cecila Knutsson Σχεδιασμός και Επιμέλεια: WHITE Ο.Ε.
Mετάφραση: Eβελίνα Φούκου
Επιμέλεια Κειμένων: Κώστας Σπαθαράκης, Diana Farr Louis
Εκτύπωση και Βιβλιοδεσία: Τυποκυκλαδική Α.Ε.
Εκδότης: Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΚΕΤΑ) Νοτίου Αιγαίου
Σύρος: Μάρτεν Νόρδενστρομ 4, 84100 Ερμούπολη, Τηλ: +30 22810 89142 -3 -4, Fax: +30 22810 89145
Ρόδος: Γρηγορίου Λαμπράκη 8, 85100 Ρόδος, Τηλ: +30 22410 30661 -2 -3, Fax: +30 22410 30664
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.keta-notioaigaio.gr
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.aegeancuisine.gr

Login to post comments