Αρνάκι Σουρτούκικο (Αρνάκι με Μυρωδικά και Φέτα)
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(1 Ψήφος)
Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1,5 κιλό αρνάκι Χάλακα
Φρέσκια ντόπια κρεμμυδάκια
Άνηθο μυρωδάτο Μήλου
Φέτα
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε τηγάνι τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, άνηθο, φέτα.
Έχουμε κόψει το αρνάκι σε 4 μερίδες.
Γεμίζουμε με το μείγμα, τυλίγουμε σε λαδόκολλα την κάθε μερίδα και τα ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 2 ώρες.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
4
Διαβάστηκε
4993
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή