(0 ψήφοι)

Τοματοπολτός Σαντορίνης Τριπλής Συμπύκνωσης

Ο Τοματοπολτός είναι μια πολύ παλιά ιστορία γίνεται λόγος γι' αυτόν από το 1927, όταν το Γενικό Χημείο του Κράτους με εγκύκλιο του τον αναφέρει ως Τοματοπολτό τύπου Θήρας, ιδιαίτερης αξίας η οποία απορρέει από τις υψηλές συγκεντρώσεις σε στερεά συστατικά, ιμβερτοζάχαρο (γλυκόζη-φρουκτόζη), αρωματικά λίπη.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Φιαλίδιο 212ml μέσα σε ελαιόλαδο
  • Βραβεία - Διακρίσεις: Το 2010 από το περιοδικό "Gourmet" της ελευθεροτυπίας, ως καλύτερο Ελληνικό προϊόν
  • Πιστοποιήσεις: Βιολογικό Προϊόν
Login to post comments