(0 ψήφοι)

Μυζήθρα

Παρασκευάζεται με ισχυρή θέρμανση τυρογάλακτος, το οποίο προέρχεται από αγελαδινό γάλα ή μίγμα αυτού με γίδινο, στη συνέχεια μπαίνει σε καλούπια παραδοσιακού τύπου, τα λεγόμενα «τσιμίσκια», όπου στραγγίζει και μετά διατίθεται στην αγορά την ίδια μέρα παραγωγής της. Διατηρείται στο ψυγείο για 4 – 5 ημέρες.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: 2 – 2.5kg
  • Βραβεία - Διακρίσεις:
  • Πιστοποιήσεις:
Login to post comments