Παρασκευάζεται από αγελαδινό ή μίγμα αγελαδινού και πρόβειου γάλακτος. Έχει περισσότερα λιπαρά και πρωτεΐνες από το αντίστοιχο αγελαδινό πλήρες και αρκετά συμπαγή υφή. Διατίθεται για επαγγελματική χρήση την επόμενη από την ημέρα παραγωγής τoυ και διατηρείται στο ψυγείο για 12 ημέρες.
Γιαούρτι Στραγγιστό από Αγελαδινό ή Αγελαδινό & Πρόβειο Γάλα
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Συσκευασίες: Πλαστικά δοχεία 5kg, 10kg
-
Βραβεία - Διακρίσεις:
- Πιστοποιήσεις:
Διαβάστηκε 3722 φορές
Login to post comments