(0 ψήφοι)

Γιαούρτι Στραγγιστό από Αγελαδινό ή Αγελαδινό & Πρόβειο Γάλα

Παρασκευάζεται από αγελαδινό ή μίγμα αγελαδινού και πρόβειου γάλακτος. Έχει περισσότερα λιπαρά και πρωτεΐνες από το αντίστοιχο αγελαδινό πλήρες και αρκετά συμπαγή υφή. Διατίθεται για επαγγελματική χρήση την επόμενη από την ημέρα παραγωγής τoυ και διατηρείται στο ψυγείο για 12 ημέρες.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Πλαστικά δοχεία 5kg, 10kg
  • Βραβεία - Διακρίσεις:
  • Πιστοποιήσεις:
Login to post comments