(0 ψήφοι)

Ναξιώτικο Λευκό Τυρί σε Φυσική Άλμη

μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση  

Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα ορεινής Νάξου, σε αναλογία 70% πρόβειο και 30% γίδινο. Είναι μαλακό τυρί σε σχήμα ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου, χρώματος λευκού ή υπόλευκου με αρκετές οπές σε όλη τη μάζα του. Διατηρείται σε φυσική άλμη. Διατίθεται σε λευκοσιδηρά δοχεία όπου η διάρκεια ζωής είναι 1 χρόνος και σε υποσυσκευασίες πλαστικών δοχείων όπου η διάρκεια ζωής είναι 5 μήνες.

Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Λευκοσιδηρά δοχεία 4kg, 16kg, Πλαστικά δοχεία 400gr, 1kg, 4kg
  • Βραβεία - Διακρίσεις:
  • Πιστοποιήσεις:
Login to post comments