(0 ψήφοι)

Ναξιώτικο Λευκό Τυρί σε Φυσική Άλμη

Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα ορεινής Νάξου, σε αναλογία 70% πρόβειο και 30% γίδινο. Είναι μαλακό τυρί σε σχήμα ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου, χρώματος λευκού ή υπόλευκου με αρκετές οπές σε όλη τη μάζα του. Διατηρείται σε φυσική άλμη. Διατίθεται σε λευκοσιδηρά δοχεία όπου η διάρκεια ζωής είναι 1 χρόνος και σε υποσυσκευασίες πλαστικών δοχείων όπου η διάρκεια ζωής είναι 5 μήνες.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Λευκοσιδηρά δοχεία 4kg, 16kg, Πλαστικά δοχεία 400gr, 1kg, 4kg
  • Βραβεία - Διακρίσεις:
  • Πιστοποιήσεις:
Login to post comments