Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα ορεινής Νάξου, σε αναλογία 70% πρόβειο και 30% γίδινο. Είναι μαλακό τυρί σε σχήμα ορθογωνίου παραλληλεπιπέδου, χρώματος λευκού ή υπόλευκου με αρκετές οπές σε όλη τη μάζα του. Διατηρείται σε φυσική άλμη. Διατίθεται σε λευκοσιδηρά δοχεία όπου η διάρκεια ζωής είναι 1 χρόνος και σε υποσυσκευασίες πλαστικών δοχείων όπου η διάρκεια ζωής είναι 5 μήνες.
Ναξιώτικο Λευκό Τυρί σε Φυσική Άλμη
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Συσκευασίες: Λευκοσιδηρά δοχεία 4kg, 16kg, Πλαστικά δοχεία 400gr, 1kg, 4kg
-
Βραβεία - Διακρίσεις:
- Πιστοποιήσεις:
Διαβάστηκε 3249 φορές
Login to post comments