Παρασκευάζεται κυρίως από αγελαδινό γάλα και κάποια ποσότητα αιγοπρόβειου, ανάλογα με την εποχή. Η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή της είναι αντίστοιχη με αυτήν της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π., με κάποιες τεχνικές διαφορές και με μειωμένη θερμιδική αξία. Η διάρκεια ζωής είναι επίσης 18 μήνες.
Γραβιέρα Νάξου με Χαμηλά Λιπαρά
Πρόσθετες Πληροφορίες
- Συσκευασίες: Στρογγυλή 3kg, Μπαστούνι 3kg
-
Βραβεία - Διακρίσεις:
- Πιστοποιήσεις:
Διαβάστηκε 4838 φορές
Login to post comments