(0 ψήφοι)

Γραβιέρα Νάξου με Χαμηλά Λιπαρά

Παρασκευάζεται κυρίως από αγελαδινό γάλα και κάποια ποσότητα αιγοπρόβειου, ανάλογα με την εποχή. Η διαδικασία που ακολουθείται για την παραγωγή της είναι αντίστοιχη με αυτήν της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π., με κάποιες τεχνικές διαφορές και με μειωμένη θερμιδική αξία. Η διάρκεια ζωής είναι επίσης 18 μήνες.

No σχόλια
Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Συσκευασίες: Στρογγυλή 3kg, Μπαστούνι 3kg
  • Βραβεία - Διακρίσεις:
  • Πιστοποιήσεις:
Login to post comments