Ψητό στη Χόβολη (Αγριοκάτσικο)

Rate this item
(0 votes)

 

Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος

Additional Info

  • Υλικά:
    • 5 κιλά αγριοκάτσικο χρονιάρικο
    • Αλάτι, πιπέρι
  • Εκτέλεση:
    • Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, αλατοπιπερώνουμε, τυλίγουμε σε λαδόκολλα και το ψήνουμε 5 ώρες περίπου σκεπασμένο με στάχτη και κάρβουνα χωνεμένα.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες: 10
Login to post comments