HOME PAGE
Τι είναι Aegean Cuisine
Πώς θα γίνω μέλος;
Δραστηριότητες
Το Βίβλίο
Επικοινωνία
companies
Εστιατόρια
Παραγωγοί
Μαγαζιά
Επισκέψιμοι Χώροι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Σαλάτες
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Επιδόρπια
ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Π.Ο.Π. - Π.Γ.Ε. - Ο.Π.Α.Π.
Τυριά
Γλυκά
Αρτοποιήματα
Ποτά - Αναψυκτικά
Ελιά & Ελαιόλαδο
Μέλι & προιόντα κυψέλης
Ζυμαρικά
Αλλαντικά - Κρεατικά
Κηπευτικά - Φρούτα
Χόρτα
Μπαχαρικά
Ξηροί καρποί
Σταφύλια Οινοποιήσιμα
Βότανα & Αρωματικά φυτά
Θαλασσινά
Κρασιά
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Γεύση και Παράδοση
Τελευταία Νέα
Πανηγύρια στα Νησιά
Ημερολόγιο Εκδηλώσεων
Γλωσσάρι
Βιβλιοθήκη
Σύνδεσμοι
This
site is under maintenance. Η ιστοσελίδα είναι υπό αναβάθμιση.
ΑΡΧΙΚΗ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Κυρίως Πιάτα
Ψητό στη Χόβολη (Αγριοκάτσικο)
Ψητό στη Χόβολη (Αγριοκάτσικο)
font size
decrease font size
increase font size
Print
E-mail
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Πηγή: Οινομαγειρείον «Ω! Χαμός», Παραλία Παπικινού, Αδάμαντας, Μήλος
Additional Info
Υλικά:
5 κιλά αγριοκάτσικο χρονιάρικο
Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, αλατοπιπερώνουμε, τυλίγουμε σε λαδόκολλα και το ψήνουμε 5 ώρες περίπου σκεπασμένο με στάχτη και κάρβουνα χωνεμένα.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
10
Read
1119
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
Login to post comments
back to top
Σαλάτες
Ορεκτικά
Κυρίως Πιάτα
Επιδόρπια
Username
Password
Remember Me
Forgot your password?
Forgot your username?