Κάπαρη
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
Κάπαρη
Αλάτι
ξύδι
Εκτέλεση:
Διαλέγουμε ψιλή κάπαρη, την πλένουμε, τη στραγγίζουμε και την αφήνουμε μια μέρα σε ταψί να στεγνώσει εντελώς.
Την άλλη μέρα αλατίζουμε την κάπαρη και τη ραντίζουμε με ξύδι (1 κιλό κάπαρη –μισό φλιτζάνι ξύδι).
Αφήνουμε την κάπαρη στον ήλιο για 3-4 μέρες.
Έπειτα την βάζουμε σε γυάλινα δοχεία.
Τη διατηρούμε όσο καιρό θέλουμε.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
2574
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή