Κάπαρη

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • Κάπαρη
    • Αλάτι
    • ξύδι
  • Εκτέλεση:
    • Διαλέγουμε ψιλή κάπαρη, την πλένουμε, τη στραγγίζουμε και την αφήνουμε μια μέρα σε ταψί να στεγνώσει εντελώς.
    • Την άλλη μέρα αλατίζουμε την κάπαρη και τη ραντίζουμε με ξύδι (1 κιλό κάπαρη –μισό φλιτζάνι ξύδι).
    • Αφήνουμε την κάπαρη στον ήλιο για 3-4 μέρες.
    • Έπειτα την βάζουμε σε γυάλινα δοχεία.
    • Τη διατηρούμε όσο καιρό θέλουμε.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments