Μαριναρισμένο Λαβράκι

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Πηγή: Περιοδικό «Gourmet», Εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», Τεύχος 77, 2 Μαΐου 2010

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 κιλό λαβράκι
    • Αλάτι
    • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
    • 600 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    • 150 ml χυμό φρέσκου λεμονιού
  • Εκτέλεση:
    • Πλένουμε και καθαρίζουμε το λαβράκι.
    • Το φιλετάρουμε, βγάζουμε το δέρμα και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
    • Ανακατεύουμε τα υλικά της μαρινάδας και σε τάπερ στρώνουμε εναλλάξ μαρινάδα και ψάρι, αλατοπιπερώνοντας κάθε φορά.
    • Μαρινάρουμε για 3 ώρες.
    • Σερβίρουμε το ψάρι, συνοδεύοντάς το με πράσινη σαλάτα.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες: 4
Login to post comments