Ταρτάκια με Καπνιστό Σολομό και Τυρί Κρέμα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Άρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
400 γρ. σολομό καπνιστό
4 ψημένα ταρτάκια (θα τα φτιάξουμε με στρογγυλά σφολιατάκια ή θα τα αγοράσουμε έτοιμα)
50 γρ. τυρί κρέμα με ελιές
Ντοματάκια ψιλοκομμένα
Λίγο ροζ πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Γεμίζουμε τα ταρτάκια με τυρί κρέμα και από πάνω στολίζουμε με λίγο σολομό που τον έχουμε φτιάξει σε σχήμα λουλουδιού και με ντοματάκια ψιλοκομμένα.
Κόβουμε το σολομό σε λεπτές φέτες και τον απλώνουμε σε 4 πιάτα.
Από πάνω τοποθετούμε από ένα ταρτάκι και γαρνίρουμε με λίγο ροζ πιπέρι.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1186
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή