Ταρτάκια με Καπνιστό Σολομό και Τυρί Κρέμα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 400 γρ. σολομό καπνιστό
    • 4 ψημένα ταρτάκια (θα τα φτιάξουμε με στρογγυλά σφολιατάκια ή θα τα αγοράσουμε έτοιμα)
    • 50 γρ. τυρί κρέμα με ελιές
    • Ντοματάκια ψιλοκομμένα
    • Λίγο ροζ πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο για το γαρνίρισμα
  • Εκτέλεση:
    • Γεμίζουμε τα ταρτάκια με τυρί κρέμα και από πάνω στολίζουμε με λίγο σολομό που τον έχουμε φτιάξει σε σχήμα λουλουδιού και με ντοματάκια ψιλοκομμένα.
    • Κόβουμε το σολομό σε λεπτές φέτες και τον απλώνουμε σε 4 πιάτα.
    • Από πάνω τοποθετούμε από ένα ταρτάκι και γαρνίρουμε με λίγο ροζ πιπέρι.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments