Κωνοπιτσάκια με Ραγού Καραβίδας και Τυρί Κρέμα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Άρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
8 κωνοπιτσάκια
50 γρ. τυρί κρέμα με γιαούρτι
100 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
50 ml ελαιόλαδο
½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
Λίγη ζάχαρη
½ κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
100 γρ. σάλτσα ντομάτας
200 γρ. καραβιδόψιχα χοντροκομμένη
Εκτέλεση:
Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση βάζοντας σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το ξερό κρεμμύδι και σοτάροντας μέχρι να μαλακώσει.
Προσθέτουμε τις καραβίδες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δυόσμο, το μαϊντανό και σοτάρουμε για 4’.
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, βράζουμε για 3’ ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Μόλις είναι έτοιμο, το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα.
Ψήνουμε τα κωνοπιτσάκια στο φούρνο στους 220
ο
C και στη συνέχεια τα γεμίζουμε με το ραγού καραβίδας.
Σερβίρουμε σε 4 πιάτα και στολίζουμε με λίγα φύλλα σαλάτας.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
908
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή