Κωνοπιτσάκια με Ραγού Καραβίδας και Τυρί Κρέμα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 8 κωνοπιτσάκια
    • 50 γρ. τυρί κρέμα με γιαούρτι
    • 100 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
    • 2 κουταλιές της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
    • 50 ml ελαιόλαδο
    • ½ κουταλιά του γλυκού αλάτι
    • ½ κουταλιά του γλυκού πιπέρι
    • Λίγη ζάχαρη
    • ½ κουταλιά της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
    • 100 γρ. σάλτσα ντομάτας
    • 200 γρ. καραβιδόψιχα χοντροκομμένη
  • Εκτέλεση:
    • Ετοιμάζουμε πρώτα τη γέμιση βάζοντας σε μια κατσαρόλα το ελαιόλαδο μαζί με το ξερό κρεμμύδι και σοτάροντας μέχρι να μαλακώσει.
    • Προσθέτουμε τις καραβίδες, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το δυόσμο, το μαϊντανό και σοτάρουμε για 4’.
    • Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας, βράζουμε για 3’ ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά.
    • Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Μόλις είναι έτοιμο, το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα.
    • Ψήνουμε τα κωνοπιτσάκια στο φούρνο στους 220ο C και στη συνέχεια τα γεμίζουμε με το ραγού καραβίδας.
    • Σερβίρουμε σε 4 πιάτα και στολίζουμε με λίγα φύλλα σαλάτας.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments