Καβουροσαλάτα με Μάνγκο και Σέλερι
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Άρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007
Additional Info
Υλικά:
600 γρ. καβούρι ψίχα
100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
80 γρ. μάνγκο ψιλοκομμένο
70 γρ. καλαμπόκι
110 ml ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο πράσο τηγανητό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 τσέρκια για να αποκτήσει σχήμα και στολίζουμε με λίγο πράσο τηγανητό.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
1326
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top