Καβουροσαλάτα με Μάνγκο και Σέλερι
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Συνταγή: Λευτέρης Λαζάρου
Άρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
600 γρ. καβούρι ψίχα
100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
80 γρ. μάνγκο ψιλοκομμένο
70 γρ. καλαμπόκι
110 ml ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
Λίγο αλάτι
Λίγο πιπέρι
Λίγο πράσο τηγανητό για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 τσέρκια για να αποκτήσει σχήμα και στολίζουμε με λίγο πράσο τηγανητό.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1325
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή