Καβουροσαλάτα με Μάνγκο και Σέλερι

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 600 γρ. καβούρι ψίχα
    • 100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
    • 80 γρ. μάνγκο ψιλοκομμένο
    • 70 γρ. καλαμπόκι
    • 110 ml ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
    • Λίγο αλάτι
    • Λίγο πιπέρι
    • Λίγο πράσο τηγανητό για το γαρνίρισμα
  • Εκτέλεση:
    • Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
    • Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 τσέρκια για να αποκτήσει σχήμα και στολίζουμε με λίγο πράσο τηγανητό.

     

  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments