Συνταγή: Λευτέρης ΛαζάρουΆρθρο: Κωνσταντίνα Αθανασίου
Πηγή: Εφημερίδα «ICookGreek», Δεκέμβριος 2007
Καβουροσαλάτα με Μάνγκο και Σέλερι
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 600 γρ. καβούρι ψίχα
- 100 γρ. σέλερι ψιλοκομμένο
- 80 γρ. μάνγκο ψιλοκομμένο
- 70 γρ. καλαμπόκι
- 110 ml ελαιόλαδο αρωματισμένο με βανίλια
- Λίγο αλάτι
- Λίγο πιπέρι
- Λίγο πράσο τηγανητό για το γαρνίρισμα
-
Εκτέλεση:
- Σε ένα σκεύος ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί και τα ανακατεύουμε μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
- Μοιράζουμε τη σαλάτα σε 4 τσέρκια για να αποκτήσει σχήμα και στολίζουμε με λίγο πράσο τηγανητό.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1321 φορές
Login to post comments