(0 ψήφοι)

Σκοτύρι

μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση  

Παραδοσιακό μαλακό κατσικίσιο τυρί που παίρνει την ονομασία του από τη λέξη ασκός (από κατσικίσιο δέρμα), όπου τοποθετείται για να ωριμάσει.

Πριν τοποθετηθεί στο κατσικοτόμαρο για τη ζύμωση, η μάζα του πλάθεται με θρούμπι, απ’ όπου παίρνει το χαρακτηριστικό του άρωμα.

Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2
Login to post comments