(0 ψήφοι)

Μαλαχτό

μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς Εκτύπωση  

Ένα φρέσκο, μαλακό τυρί, που πιέζεται ανάμεσα σε πέτρινες πλάκες και κατόπιν θρυμματίζεται και – όπως υποδηλώνει και το όνομά του – «μαλάζεται» (ζυμώνεται) με αλάτι.

Έχει αψιά γεύση και μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, ενώ διατηρείται κάτω από ένα πανί μουλιασμένο με ρακή.

Ενεργόποίηση των πρόσθετων του K2
Login to post comments