Μαγειρίτσα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Δήμος Ίου
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 συκωταριά αρνίσια ψιλοκομμένη
Λίγα έντερα ψιλοκομμένα
2 μαρούλια ψιλοκομμένα
Κρεμμύδι φρέσκο
Άνηθος ψιλοκομμένος
Αλάτι – πιπέρι
Λίγο λάδι
1 Φλυτζάνι του καφέ ρύζι
Αυγολέμονο
Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και το κεφαλάκι του αρνιού και λίγο ψαχνό
Εκτέλεση:
Σωτάρουμε τα εντόσθια σε τηγάνι.
Εάν χρησιμοποιήσουμε κεφαλάκι και ψαχνό, τα μισοβράζουμε πρώτα και κατόπιν προσθέτουμε τα σωταρισμένα εντόσθια.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
Ρίχνουμε τα μαρούλια, το ρύζι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια και μόλις τελειώσει το βράσιμο, περιχύνουμε το φαγητό με αυγολέμονο.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1113
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή