Μαγειρίτσα

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Δήμος Ίου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 συκωταριά αρνίσια ψιλοκομμένη
    • Λίγα έντερα ψιλοκομμένα
    • 2 μαρούλια ψιλοκομμένα
    • Κρεμμύδι φρέσκο
    • Άνηθος ψιλοκομμένος
    • Αλάτι – πιπέρι
    • Λίγο λάδι
    • 1 Φλυτζάνι του καφέ ρύζι
    • Αυγολέμονο
    • Εάν θέλουμε, προσθέτουμε και το κεφαλάκι του αρνιού και λίγο ψαχνό
  • Εκτέλεση:
    • Σωτάρουμε τα εντόσθια σε τηγάνι.
    • Εάν χρησιμοποιήσουμε κεφαλάκι και ψαχνό, τα μισοβράζουμε πρώτα και κατόπιν προσθέτουμε τα σωταρισμένα εντόσθια.
    • Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να βράσουν περίπου 20 λεπτά.
    • Ρίχνουμε τα μαρούλια, το ρύζι, τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια και μόλις τελειώσει το βράσιμο, περιχύνουμε το φαγητό με αυγολέμονο.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments