Ρόστο
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 μπούτι χοιρινό
1 κεφάλι σκόρδο
2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
1 ποτήρι κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
Εκτέλεση:
Τρυπάμε το χοιρινό και το γεμίζουμε με σκελίδες σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
Μέσα ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε 2-3 ώρες να σιγομαγειρευτεί.
Αν θέλουμε, ρίχνουμε και τη ντομάτα.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
1349
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή