Ρόστο

Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
(0 ψήφοι)

Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Υλικά:
    • 1 μπούτι χοιρινό
    • 1 κεφάλι σκόρδο
    • 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
    • 1 ποτήρι κρασί
    • Αλάτι
    • Πιπέρι
    • Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
  • Εκτέλεση:
    • Τρυπάμε το χοιρινό και το γεμίζουμε με σκελίδες σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
    • Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
    • Μέσα ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε 2-3 ώρες να σιγομαγειρευτεί.
    • Αν θέλουμε, ρίχνουμε και τη ντομάτα.
  • Χρόνος:
  • Δυσκολία: Εύκολο
  • Μερίδες:
Login to post comments