Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος
Ρόστο
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 1 μπούτι χοιρινό
- 1 κεφάλι σκόρδο
- 2 φλιτζάνια ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα (προαιρετικά)
-
Εκτέλεση:
- Τρυπάμε το χοιρινό και το γεμίζουμε με σκελίδες σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
- Στην κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας από όλες τις πλευρές.
- Μέσα ρίχνουμε το κρασί και το αφήνουμε 2-3 ώρες να σιγομαγειρευτεί.
- Αν θέλουμε, ρίχνουμε και τη ντομάτα.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1337 φορές
Login to post comments