Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος
Σουπιές με Σπανάκι
Πρόσθετες Πληροφορίες
-
Υλικά:
- 1 κιλό φρέσκιες σουπιές
- 1 κιλό φρέσκο σπανάκι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1 ποτήρι του κρασιού κρασί
- Λίγη ψιλοκομμένη ντομάτα
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
-
Εκτέλεση:
- Σωτάρουμε τα κρεμμύδια στο λάδι και ρίχνουμε και τις σουπιές.
- Ανακατεύουμε και τα αφήνουμε για 5-10 λέπτα και ρίχνουμε το κρασί.
- Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν και όταν γίνουν λίγο οι σουπιές, ρίχνουμε τη ντομάτα, το σπανάκι και το άνηθο, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν.
- Χρόνος:
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες:
Διαβάστηκε 1005 φορές
Login to post comments