Γλυκό Παπυλώνα
font size
decrease font size
increase font size
Print
Rate this item
1
2
3
4
5
(0 votes)
Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος
Additional Info
Υλικά:
1 κιλό φλούδες παπυλώνα
Λίγο χυμό λεμονιού
1 κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
Ξύνουμε με τρίφτη την παπυλώνα, τα πλένουμε και παίρνουμε τις φλούδες τις οποίες τις κόβουμε σε μικρές φετούλες.
Βράζουμε για 7 λεπτά επί 3 φορές τις παπυλώνες και κάθε φορά αλλάζουμε το νερό.
Θα πρέπει να μαλακώσει.
Στεγνώνουμε στη πετσέτα.
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 10 λεπτά και προσθέτουμε την παπυλώνα και ρίχνουμε και λίγο από το ξύσμα παπυλώνας.
Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για λίγο.
Την επόμενη ξαναδένουμε το γλυκό και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Read
4476
times
Social sharing
Add to Google Buzz
Add to Facebook
Add to Delicious
Digg this
Add to Reddit
Add to StumbleUpon
Add to MySpace
Add to Technorati
back to top