Γλυκό Παπυλώνα
μέγεθος γραμματοσειράς
μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς
αύξηση του μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση
Βαθμολογήστε αυτό το αντικείμενο
1
2
3
4
5
(0 ψήφοι)
Γεώργιος Κιουλάφης
Νάξος
Πρόσθετες Πληροφορίες
Υλικά:
1 κιλό φλούδες παπυλώνα
Λίγο χυμό λεμονιού
1 κιλό ζάχαρη
1 ποτήρι νερό
Εκτέλεση:
Ξύνουμε με τρίφτη την παπυλώνα, τα πλένουμε και παίρνουμε τις φλούδες τις οποίες τις κόβουμε σε μικρές φετούλες.
Βράζουμε για 7 λεπτά επί 3 φορές τις παπυλώνες και κάθε φορά αλλάζουμε το νερό.
Θα πρέπει να μαλακώσει.
Στεγνώνουμε στη πετσέτα.
Βράζουμε τη ζάχαρη με το νερό για 10 λεπτά και προσθέτουμε την παπυλώνα και ρίχνουμε και λίγο από το ξύσμα παπυλώνας.
Σβήνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε για λίγο.
Την επόμενη ξαναδένουμε το γλυκό και προσθέτουμε το χυμό λεμονιού.
Χρόνος:
Δυσκολία:
Εύκολο
Μερίδες:
Διαβάστηκε
4458
φορές
Μοιράσου το
Προσθήκη στο Google Buzz
Προσθήκη στο Facebook
Προσθήκη στο Delicious
Προσθήκη στο Digg
Προσθήκη στο Reddit
Προσθήκη στο StumbleUpon
Προσθήκη στο MySpace
Προσθήκη στο Technorati
επιστροφή στην αρχή